Těšíme se na Vaše názory a náměty:

katalog

Datum: 06.11.2015 | Vložil: kukura

Dobry chce sa opytat ci by sa nedal zverejnit tohorocny katalog specialky na vasich stankach dakujem.

Re: katalog

Datum: 08.11.2015 | Vložil: webmaster

Vše podstatné z katalogu najdete ke stažení u zprávy o výstavě na úvodní straně.

připojuju se

Datum: 07.04.2015 | Vložil: Láďa

To poděkování za schůzi je na místě a taky je chvályhodný,jak rychle máme schůzi na internetu i s fotkama.Jsou moc povedený.Děkujeme

poděkování

Datum: 05.04.2015 | Vložil: Stanislav Kňobort

Chci poděkovat př.Těšínskému a ostatním členům výboru Klubu za velmi zdařilou výroční schůzi a hlavně př. Hertlovi za zajištění harmonikáře, jehož vystoupení bylo velmi příjemné a
také pozvedlo slavnostní atmosféru kolínského setkání. Ještě
jednou děkuji.

jak se pozná zdravé násadové vejce

Datum: 02.04.2015 | Vložil: j. lomberský

Slepice sedí na vejcích již 23 dní světlá vejce jsem vyřadil ostatní jsou tmavá a je v nich vzduchová bublina ale nevidím žádný pohyb můžete mi pradit co je špatně?

Dotazy pro PORADNU

Datum: 31.03.2015 | Vložil: webmaster

V poslední době se množí vkládání dotazů do FÓRA - pro ně je určena rubrika PORADNA, v rubrice Fórum je nebezpečí, že Váš dotaz zapadne a zůstane nezodpovězen.
Takže pro jistotu ještě jednou:

CHOVATELSKÉ DOTAZY PATŘÍ DO PORADNY!!!

čistění kurníku

Datum: 30.03.2015 | Vložil: Patrik - chovatel

Dobrý večer, to jsem ještě jednou já. Chtěl bych se vás zeptat na to jak často čistit kurník. Dočetl jsem se že prý jednou za rok velký a párkrát do roka vyměnit podestýlku v hnízdech. Jednou za rok se mi zdá nějak málo. Dále bych se Vás chtěl ještě zeptat ohledně vápna... V kurníku by se mělo na ochranu před parazity slepic sypat pod podestýlku vápno. Podle toho jak jsem daný text pochopil, tak tam psali, že stáčí jej jednou do roka podlahu vysypat vápnem a potom i při měnění podestýlky v roce už ne. Já si myslím, že kdyby se tím vápnem vysypala podlaha víckrát nic by se nestalo, že? Jaký je na čistění kurníků váš názor a dáváte také pod podestýlku vápno? Velice děkuji :)

Re: čistění kurníku

Datum: 31.03.2015 | Vložil: webmaster

Oba vaše dotazy byly přemístěny do rubriky PORADNA, kam patří a kde vám budou také zodpovězeny.

sypání vápnem

Datum: 30.03.2015 | Vložil: Patrik - chovatel

Dobrý den, chtěl bych se Vás prosím zeptat: Na internetu jsem vyhledal, že se vápnem může čistit i bidlo. Prý se to může sypat i na kukaň a klidně to tam nechat... Neuškodí to nějak slepici? Jsem začátečník, tak se omlouvám, zda Vám má otázka přijde primitivní. Děkuji za odpověď...

kvočny

Datum: 28.03.2015 | Vložil: Jarda Vaněk

Dotaz. Má vliv kvokání na kvalitu masa ? Chtěl bych zabít kvočnu, kvokat začala před pár dny, je ještě v dobré kondici.
Díky za odpověď.

Záznamy: 2671 - 2680 ze 2884
<< 266 | 267 | 268 | 269 | 270 >>

Přidat nový příspěvek