Těšíme se na Vaše názory a náměty:

Milé

Datum: 01.12.2014 | Vložil: Laubeová

Mile mě překvapilo Vaše adventní přání, ve kterém vyjadřujete uznání rodinným příslušníkům chovatelů. To se málo vidí.
Muž má docela obstojný chov slepic, vodní drůbeže a králíků. Jsem učitelka, takže chodím do práce později, než on, a dřív se vracím, a tak hádejte, kdo se o tu havěť stará nejvíc? :-D
Ale dělám to ráda a on se také netají tím, že mám na jeho chovatelských úspěších zásluhu. Vím ale, že jiní to berou jako samozřejmost a té své drahé polovičce neumí často ani poděkovat. Tak jsem ráda, že jste si Vy na nás vzpomněli.
Přeji Vám také krásné prožití adventu a všech svátečních dnů.
Jiřina Laubeová

Re: Milé

Datum: 02.12.2014 | Vložil: webmaster

Děkujeme, paní Laubeová, a přání opětujeme :-)

vystava Metz 2015

Datum: 27.11.2014 | Vložil: kukura

Chcel by som sa opytat ci sa niekto s vasich clenov zucastni konfrontacie plymutiek na europskej vystave v Metz lebo by som bol velmy poteseny ako obstoja Ceske a Slovenske plymutky medzi sebou ked my Slovaci poniektori ich mame prerostene:-D citujem pana Jokla aby uz bol teda nejaky standart aj u vas v Cechach aj u nas na Slovensku.

Re: vystava Metz 2015

Datum: 03.12.2014 | Vložil: Milovník plymutek

Vážený příteli Kukuro.Chci reagovat na váš příspěvek ohledně standartu plymutek.Ten je jasně dán a popsán jak v Českém tak i Slovenském vzorníku drůbeže.Zde si můžete vše a do podrobna nastudovat.Navíc vám doporučuji konzultaci s některým z vašich posuzovatelů.Jmenuji jen namátkou posuzovatelé at jeto př.Raninec,Španůr,Capek, nebo Krecula.Na víc máČSCH a SZCH zástupce v Evropském svazu chovatelů a v Evropské standartní komisy pro drůbež je jím pan Peter Žuffa.Všichni i další posuzovatelé vám rádi vysvětlí standart plymutek.Jestliže pan Jokiel u vás někde posuzoval,tak tím asi nemínil celou populaci plymutek na Slovensku,ale jen ty,které viděl.Touto radou vám chci ušetřit náklady a cestu do FrancieVždyt jsme chovatelé,přátelé a musíme si pomáhat.Jestliže nás dva státníci rozdělili,tak určitě naše chovatelské přátelství nikdo nerozdělí.Závěrem vám přeji mnoho standartních jedinců při odchovu plymutek

Re: Re: vystava Metz 2015

Datum: 03.12.2014 | Vložil: kukura

Ja nechcem utocit na nikoho ale chcem len konfrontaciu slovenskych a ceskych plymutiek na vystave v metz ocamy inych posudzovatelov.a este k tomu standardu pan krecula ma iny standart plymutiek ako pan capek a jeho blisky priatelia.ja len chcem aby plymutky na slovensku a v cehach boli konkurencie schopne nemeckym a danskym to je vsetko.

Fotky z Chlumce

Datum: 13.11.2014 | Vložil: Bohouš

Fotky z výstavy v Chlumci jsou výstavní. Klobouk dolů.

Re: Fotky z Chlumce

Datum: 18.11.2014 | Vložil: webmaster

Děkujeme.

Uzávěrka přihlášek pro Chlumec se blíží

Datum: 16.10.2014 | Vložil: Tonda Bohuněk

Upozorňuji,že uzávěrka přihlášek pro největší akci Klubu chovatelů Plymutek v Chlumci nad Cidlinou 2014 se kvapem blíží.Neváhejte a přihlašte svá krásná zvířata na adresu předsedy Klubu Jaroslava Těšínského. Tonda

Uzávěrka přihlášek pro Lysou n.Labem

Datum: 16.10.2014 | Vložil: Tonda Bohuněk

Připomínám,že včera byla uzávěrka přihlášek pro CV v Lysé nad Labem.Dle rozhodnutí výboru by tam měla být ukázková expozice plymutek ČR.Kdo jste váhal,tak se ještě elektronickou poštou přihlašte.Tonda

Plymutky žíhané

Datum: 13.10.2014 | Vložil: Roman

Dobrý den, mám zájem o plymutky žíhané, může někdo nabídnout celý kmen?
romanzelenka@seznam.cz

Záznamy: 2691 - 2700 ze 2884
<< 268 | 269 | 270 | 271 | 272 >>

Přidat nový příspěvek