Těšíme se na Vaše názory a náměty:

vystava Trinec

Datum: 19.09.2014 | Vložil: kukura

Chcem sa opytat kde su fotky a hodnotenia zvierat to jest plymutiek s Trinca ked to tu propagujete ako vystavu plymutiek na ktoru sa oplati prist dakujem.

Re: vystava Trinec

Datum: 16.10.2014 | Vložil: Tonda Bohuněk

Vážený příteli,hodnocení a fotky z výstavy z Třince mají doma v šufleti chovatelé Jokiel a Balušek a měli by je vyndat a dát na plymutkářské stránky.Jinak to byla výstava s účastí chovatelů z Polska a Slovenska.Výstavu obeslalo 17 chovatelů a bylo vystaveno 75 ks velkých plymutek ve 4 barevných rázech a 39 ks zdrobnělých ve 3 barevných rázech.Drůbež posuzovali Pavel a Jokiel.Bylo uděleno 7 čestných cen a 2 poháry.Oba poháry získal Petr Balušek a čestné ceny Balušek na PLžl,zPlžl,zPlb-Ceniga Plb,-Gzyl Plb-Jokiel PLč,-Čanecký zPlb.Ceny těmto chovatelům budou předány na výročce v Kolíně v roce 2015.Jinak hodnocení 3 letošních výstav najdete ve Zpravodaji Klubu chovatelů plymutek č.3- ročník2014.Doufám,že Vás moje odpověď dostatečně uspokojí.S pozdravem Tonda

Krakonošova tržnice

Datum: 14.07.2014 | Vložil: Florián Milan

Jak můžete mít film z Roztok ten samej den,co skončí tržnice to mi hlava nebere.Smekám!!!! Milan

Re: Krakonošova tržnice

Datum: 14.07.2014 | Vložil: Hertl Miloslav

Děkujeme za pochvalu, v klubu máme pracovité a aktivní chovatelé,prostě každý dělá co umí a nezávidíme si. Toto je parketa našeho webmaistra.

Rovněž mu za to děkuji -místopředseda

Oplozenost bílých plymutek

Datum: 24.03.2014 | Vložil: Roman Vaculík

Dobrý den.
Chovám bílé plymutky a chtěl bych se zkušených chovatelů zeptat, jak je na tom toto plemeno s oplozeností a líhnivostí. Mám v plánu si odchovat vlastní čistokrevná kuřátka. Kohout slepice pojímá, ale když se dívám na kohouta je o hodně větší než slepice - tak nevím, jestli dochází ke spojení. Jak jsem říkal, slepice mi připadají malé, ale hmotnost jejich vajec je v průměru 61 - 66 g.
Předem děkuji.

Re: Oplozenost bílých plymutek

Datum: 25.03.2014 | Vložil: Tonda Bohuněk

Dobrý den.Pane Romane,ještě když jsem kdysi dával násadová vajíčka do klubové líhně v Suché /manželé Krejcarovi/,tak jsem dosahoval oplození mezi 80-90% a líhňivosti taktéž.Jak uvádíte tu hmotnost Vašich násadových vajec,tak tu považuji za velmi dobrou-standardní.Máte dojem,že ty Vaše slepičky jsou malé-zvažte je a pokud budou mět více jak 2,50 kg tak je to super a není co řešit.Přeji Vám v líhnutí hodně úspěchů.Tonda.

Re: Re: Oplozenost bílých plymutek

Datum: 25.03.2014 | Vložil: Tonda Bohuněk

Ještě jedna připomínka.Krmnou dávku je třeba doplnit vitamíny E,A,D a komplexB.Pokud ta vejce v líhni zahřejete po týdnu budete vědět přesně jak na tom jste.Tak do toho a úspěch se určitě dostaví.Držím palce.Tonda

Re: Re: Re: Oplozenost bílých plymutek

Datum: 25.03.2014 | Vložil: Roman Vaculík

Děkuji za odpověď.
Je nějaký přípravek, který obsahuje tyto zmíněné vitamíny ?
Děkuji. Roman.

Re: Re: Re: Re: Oplozenost bílých plymutek

Datum: 26.03.2014 | Vložil: Tonda Bohuněk

Každý používá něco jiného-vhodný je Roboran pro drůbež,je možno zamíchat do směsi ,pivovarské kvasnice/Pangamin/tablety-seženou se v lekárně -doplněk vitamínů celého komplexu B,či Supervit D,který se rozpouští ve vodě.Doporučuji vojtěšku a kopřivy do směsi.

Re: Re: Re: Re: Re: Oplozenost bílých plymutek

Datum: 02.04.2014 | Vložil: kraliknc

Tondo, oplodněnost je v pytli. VR

Záznamy: 2701 - 2710 ze 2884
<< 269 | 270 | 271 | 272 | 273 >>

Přidat nový příspěvek