Těšíme se na Vaše názory a náměty:

členská základna a potřeby klubu

Datum: 07.03.2014 | Vložil: milovník plymutek

Pánové!Bohunˇku a Urbane!Sice mi nepřipadá soudit,ale nějaké výstavy jsem projel a na nich bylo bud´MÁLO PLYMUTEK A NEBO ŽÁDNÉ.jAK VY VYSTAVUJETE?? Kolik máte za sebou výstav v minulém roce??Neznám váš klub,ale musí to být klub dobrý a činorodý,byl jsem i v Chlumci na vaší speciálce takovou spediální výstavu snad nedá žádný klub do hromady.Musí to být opravdu parta sehraných a nadšených lidí pro to své plemeno.Připadá mi,že vy jen tlacháte a nevíte o čem.Přeji vašemu klubu další povedené a opravdu krásné akce.

Re: členská základna a potřeby klubu

Datum: 10.03.2014 | Vložil: Hertl Miloslav

Úplně s Vámi musím souhlasit, klub se uzavřel pouze na čtyři výstavy a to je velice špatně. Plymutky nejsou na celostátních výstavách, bohužel ani na KV a OV. Domnívám se, že klub s touto problématikou musí zabývat.Čím nás bude více tím lépe.

Přeji všem chovatelům zdařilé odchovy. Miloslav Hertl

Členská základna a potřeby klubu plymutek

Datum: 23.02.2014 | Vložil: Tonda Bohuněk

Víte ,že Klub chovatelů plymutek CZ má ke dni 22.2.2014 124členů?Co,myslíte je to dost,nebo málo?Vím,že ostatní chovatelské kluby v CZ by při tomto počtu jásaly.Já,si však myslím,že při počtu chovaných barevných rázů velkých i zdrobnělých je to málo!Tímto vyzývám,všechny chovatele,kteří stojí stranou,aby se zapojili do práce našeho klubu.Jak se říká,tlačí nás bota u velkých žíhaných u zdrobnělých žlutých,u zdrobnělých žíhaných,kde potřebujeme rozšířit počty chovatelů a genofond těchto barevných rázů.Kapacita sálu v Kolíně je dost velká a výstaviště v Chlumci rovněž.Na závěr bych chtěl připomenout chovatelům velkých PL-máte už nasazená vajíčka-u žíhaných je to nutnost,aby do podzimních výstav drůbež vyspěla.

Re: Členská základna a potřeby klubu plymutek

Datum: 26.02.2014 | Vložil: Tonda Bohuněk

Přihlásit se můžete u předsedy klubu chovatelů plymutek CZ na telefoním čísle 604838235 př.Jaroslav Těšínský,nebo místopředsedy př.Hertla na telefonním čísle 739170112

Re: Členská základna a potřeby klubu plymutek

Datum: 26.02.2014 | Vložil: Urban

Pane Bohuněk určitě je to členů dost,ale další věc je to,že někteří nemají žádné chovy.Pokud vím tak např.zdr. žluté z máme jenom dva chovatelé,přitom žluté ve zdrobnělých jsou výborné nosnice a ta krása je opravdu lahodící oku.Modré znám jen tři chovatele Urban,Starková a Jambura.U žíhaných jsou vlastně také tři.Trochu lepší je to u černých a koroptvích.Ani u kolumbijských není stav lepší jsou dva až tři chovatelé.To je ve zdrobnělých.Myslím,že teď na jaře je nejlepší možnost sehnat si kuřátka a na podzim mít svoje vlastní vajíčka .Takže nevím jest-li nás je dost.Podle mě ne pane Bohuněk.

Re: Re: Členská základna a potřeby klubu plymutek

Datum: 01.03.2014 | Vložil: Tonda Bohuněk

Takže mě dáváš vlastně za pravdu.Mirečku,těch chovatelů jednotlivých barevných rázů je o něco víc,ale v Chlumci na CV málo nebo vůbec nevystavují.Stojí stranou.Zdravím Tonda

Varování pro chovatele nejen plymutek

Datum: 25.01.2014 | Vložil: Tonda Bohuněk

Mrzne,že malej ptáček si sotva vrzne ! Je tam víc jak mínus 10 stupňů Celsia.Chcete aby si Váš kohoutek na jaře vrzl a slepičky měli oplozená vajíčka?Tak mu ihned natřete hřebínek a lalůčky stolním olejem a mírně je pomněte,aby došlo k dobrému prokrvení.To je prevence proti omrznutí hřebínku a lalůčků.Tak to doporučoval př.Žoha.Přeji Vám na jaře dobré odchovy. Tonda

Re: Varování pro chovatele nejen plymutek

Datum: 26.01.2014 | Vložil: Hertl

Je to velice dobrá přípomínka

PF 2014

Datum: 28.12.2013 | Vložil: Dobra Š.

Přeji Všem v roce 2014 hodně zdraví ,chovatelské úspěchy a vůbec všechno nejlepší
Dobra Šťastný

Krásná a poučná výstava

Datum: 21.10.2013 | Vložil: milovník plymutek

Další speciálka v Chlumci je za námi.Váš webmajstr je jednička byl jsem ,viděl jsem a jsem nadšen,protože už to máte na stránkách.Vaši speciálku navštěvuji skoro každý rok a po každé je u vás něco nového,co mne nadchne.Chlapci a děvčata jen tak dál.Ostatní kluby vám mají co závidět,a oni záviděj.Jste asi dobrá parta protože jinak by ty úspěchy nebyly.Fandím vám, držte se a za rok ahoj v Chlumci

Záznamy: 2711 - 2720 ze 2883
<< 270 | 271 | 272 | 273 | 274 >>

Přidat nový příspěvek