Dobrý den, chtěla bych se zeptat kde se konkrétně v Chlumci bude výstava konat. Plymutky jsem objevila nedávno a velice se mi líbí. Ráda bych se přijela podívat.
Ještě musím pochválit za skvělé stránky.
Těšíme se na Vaše názory a náměty:
Výstava v Chlumci nad Cidlinou
Datum: 25.10.2010 | Vložil: Marie.V.
Re: Výstava v Chlumci nad Cidlinou
Datum: 25.10.2010 | Vložil: J.Honzík
Také přeji dobrý den, děkujeme za pochvalu stránek i plymutek :-) Výstavu v Chlumci najdete v hale místních chovatelů u koupaliště (ulice Na Hatích). Těšíme se na viděnou.
Re: Re: Výstava v Chlumci nad Cidlinou
Datum: 27.10.2010 | Vložil: Linek
I já děkuji za radu - musel bych se taky zeptat kde to najdu
bile nebo zihane
Datum: 21.10.2010 | Vložil: terl
jake budou vyc kvokat zihane nebo bile a jake se budou lip vykrmovat
Re: bile nebo zihane
Datum: 22.10.2010 | Vložil: Miroslav Pour
Kvočnu lépe najdete u plymutek žíhaných, pro výkrm jsou efektivnější kohoutci plymutek bílých - doporučuji oddělit je od kuřiček a krmit je v omezeném prostoru vydatnějším krmivem (např. směsí pro brojlery). Miroslav Pour, Skřivany - e-mail: pour.miroslav@gmail.com
plymutky
Datum: 20.10.2010 | Vložil: terl
jaka limutka nejvice sedi na vejcich a vysedi kurata prosim poradte
Re: plymutky
Datum: 21.10.2010 | Vložil: Miroslav Pour
Záleží, jak "kvokavý" máte chov. Já mám nejlepší zkušenosti se zdrobnělými plymutkami modrými, kde mi kvokalo až 80% slepiček. Z velkých plymutek mají největší tendenci kvokat plymutky žluté. Miroslav Pour, Skřivany
webové stránky
Datum: 18.10.2010 | Vložil: Zdeněk Macháně
Zdravím plymutkáře a prosím o zveřejnění odkazu na Vašich webovkách. Jedná se o nové webové stránky OO ČSCH Náchod.
Adresa je www.cschnachod.estranky.cz Děkuji a Chovu zdar!
KLOBOUK DOLU
Datum: 11.10.2010 | Vložil: BLÁHA
NOVÉ MĚSTO PLYMUTKA 98 BODŮ A OD I.PAVLA - TAK TA MUSELA BEJT JAK VYSTŘIŽENÁ ZE VZORNÍKU!