Těšíme se na Vaše názory a náměty:

Zdravím a chválím

Datum: 06.06.2010 | Vložil: Petr Kavka

Jsem víc přes rybičky než přes slepičky,ale hezky jsem si u vás početl :-) Zdravím chovatele plymutek a chválím jejich stránky!

Plymutkáři ste dobrý!

Datum: 31.05.2010 | Vložil: Kubík J.

Plymutkáři ste dobrý.Nebejt vás tak je valná hromada skorem ilegální.Na svazovým webu je loňský usnesení a o letošku ani slovo.Ty vaše stránky vám můžou závidět a my ostatní taky!Kubík

Re: Plymutkáři ste dobrý!

Datum: 01.06.2010 | Vložil: Lhotský

Souhlasím!

Zajímavé

Datum: 26.05.2010 | Vložil: Valeš Petr

Máte tu zajímavé čtení a pěkný obrázky a poradnu taky zajímavou

Děkuji za informaci

Datum: 23.05.2010 | Vložil: Stanislav Jarý

Už několik generací se u nás říkalo že čmelík je slepičí blecha, teď z vaší poradny zjišťuji že se mýlíme (ve slovníku jsem si zjistil, že to tak opravdu je) tak děkuji za informaci.

Odměna pro 1000

Datum: 20.05.2010 | Vložil: Jarek

Koukám, že odměna se blíží - doufám, že se dozvíme, kdo vyhraje. \zkouším to taky, ale to vaše počítadlo nejde ošidit :-) Jar.

Stránky se mi líbí

Datum: 16.05.2010 | Vložil: J.Gregor

Vaše stránky se mi velmi líbí, je tu spousta zajímavého čtení i pěkné obrázky (nejlepší jsou fotky a staré malby plymutek) a máte moc dobře podchycenou historii svého klubu - to se často nedaří. Přeji hodně zdaru. Jirka

info z ÚV

Datum: 13.05.2010 | Vložil: Stýblo

Hernajs chlapi kde berete ty zprávy ze svazu? Tam se hejbou škatulata a my nic nevíme nebejt plymutkářů?!

Gratulace

Datum: 08.05.2010 | Vložil: Jan Stránský

Gratuluji chovatelům plymutek ke krásným webovým stránkám i k výsledkům jejich šlechtitelské práce (mimochodem - vaše plymutka modrá je nejhezčí!). Je vidět, že všechno děláte pořádně! J.Stráský

Máte to tu pěkný !

Datum: 07.05.2010 | Vložil: Franta Janoušek

Zdravím chovatele plymutek. Vaše stránky se mi moc líbí. Bez nich se již propagace klubu neobejde. My jsme na zimu také spustili naše webovky, takže jako Vy začínáme. Přeji vám mnoho zdaru v chovu. F. Janoušek - předseda klubu chovatelů belgických obrů

Záznamy: 3111 - 3120 ze 3129
<< 309 | 310 | 311 | 312 | 313 >>

Přidat nový příspěvek