Dobrý večer - děkuji, už jsem si poradila a využila Vašich uveřejněných kontaktů. Těším se na jaro a na kuřátka! Mějte se hezky...
Těšíme se na Vaše názory a náměty:
závidím
Datum: 08.04.2019 | Vložil: Krámský
Závidím plymutkářům výročku s tou účastí a těch trofejí!!! I ty fotky,co jich máte ještě ten den!Asi jsem zvolil špatný plemeno.Schází se nás pět a půl a pomalu vymíráme.Po plymutkách pokukuju už dlouho.Nejenom kvůli těm schůzím,ale je to i krásná a užitková slepice!
Re: závidím
Datum: 11.04.2019 | Vložil: místopředseda klubu
Děkujeme za uznání,stále je co zlepšovat,jak na naších schůzí, tak v našem krásném plemeni. Vše rovněž záleží na vůdčí osobnosti a tu již čtvrt století máme a jsme rádi.
plymutka žíhaná
Datum: 15.07.2018 | Vložil: Jindra
Dobrý den, můžete mi zaslat kontakty na chovatele plymutek žíhaných v okolí Milevska? Děkuji ikabodyguard@seznam.cz
Plymutka modrá
Datum: 31.03.2018 | Vložil: Jiří Puda
Dobrý den, rád bych navštívil zkušeného chovatele Plymutek modrých velkých i zdrobnělých přímo v jeho chovatelském zařízení. Plánuji chov tohoto rázu a považuji za dobré, pustit se do toho 100% připraven. Pro mě nejlépe VČ... Jirka Puda
mail: G.Garret@post.cz
Vakcinace Markovy nemoci
Datum: 30.01.2018 | Vložil: Šťastný dobra
Kdo má zájem o vakcinaci proti Markově nemoci a bude nasazovat tuto sobotu 3.2. je možné vakcínovat kuřata od 1 do 4 dne stáří 27.2. od 17 hod.ve veterinární ordinaci Mvdr.Konášové v Chlumci nad.Cidl....na dopravu z okolí vašeho bydliště se může domluvit více chovatelů ..cena za kuře se pohybuje dle množství na vakcínu od 4-10 kč..toto vakcinování pak následuje každý týden v úterý zatím po dobu pěti týdnů...
schůze
Datum: 09.04.2017 | Vložil: Václav
Fotky z výročky sou moc pěkný a to kuře nemělo chybu!!!!
Re: schůze
Datum: 16.04.2017 | Vložil: Honzík
Tak to jsme rádi - nafotit výročku plymutkářů je skoro náročnější, než fotit hokej - je toho hodně a je to fofr :-)))
Talisman - kuře si to taky užil a jsem rád, že do rámce jednání zapadl, i když to není čistokrevná plymutka :-)))
pf 2017
Datum: 28.12.2016 | Vložil: Libor, Jana
Vaše PF s kuřetem-jezulátkem nás pobavilo :-)))
I my vám přejeme dobrý Nový rok - nejsme sice chovatelé, ale vaše slepičky se nám moc líbí a loni jsme jich 10 pořídili naší babičce - je moc spokojená, nesou krásně (jsou bílé).
S pozdravem Libor a Jana Koutských