Dobrý den pane Jaroslave.Píšete,že 1.6.2013 nemáte ani jedno vajíčko.Chci se zeptat čím to je??Moc mě nesedí to stáří Vašich slepiček.To ty nový byli líhnutý kolem1.1.2013.Pokud ne,tak jsou rok staré!!A těch 15 by bylo 2-letých.Ale to musíte vědět Vy .Dále píšete,že Vaše slepičky dostávají vitamíny,/dotaz je jaké/,zrní /jaké a kdy/ a pouštíte je na zelené/jaká je skladba rostlin/.Táži se ,kde je raní drobtovitá míchanice,případně zákvas.Ve Vašem krmení mě schází minerální látky,bílkoviny rostlinného a živočišného původu,aminokyseliny!V krmení platí zákon minima,t.j. pokud některá látka schází ,klesá,nebo mizí snáška.Počasím to není a jabloní také ne v tomto období. Přeji Vám pěknou snášku kvalitních vajíček.Tonda
Těšíme se na Vaše názory a náměty:
plymutky
Datum: 13.04.2013 | Vložil: Pepa
Rád bych koupil 5 žíhaných slepiček a 1 kohoutka na chov. Jsem z Krnova a sháním kontakt na chovatele. Za odpovědi děkuji. e-mail: snowy-owl@seznam.cz
šlechtění
Datum: 01.04.2013 | Vložil: Michal
Dobry den pane Poure.chtěl bych vyšlechtit a chovat Plymutky žl.kolumbie velké.jakej postup mám začít.předem moc děkuji za odpoved
Re: šlechtění
Datum: 23.02.2014 | Vložil: Tonda Bohuněk
Pane Michale ,dnes je 23.2.2014.Chtěl bych vědět co jste pro to šlechtění velkých žlutých kolumbií udělal?Nebo jenom kecy,kecy?
plymutky žíhané
Datum: 19.03.2013 | Vložil: Eva
Dobrý den, nemáte prosím někdo tip kde v jižních čechách koupit žíhané plymutky. Děkuji
kroupova.evca@seznam.cz
Re: plymutky žíhané
Datum: 07.04.2013 | Vložil: webmaster
Váš dotaz rovněž patří do chovatelské burzy.
Bílé plymutky
Datum: 23.02.2013 | Vložil: Roman Vaculík
Dobrý den,
kdo prosím chová bílé plymutky v okrese Vsetín nebo Zlín ?
Ptám se kvůli násadovým vajíčkům
děkuji
e-mail: roman.vaculik@tiscali.cz
Re: Bílé plymutky
Datum: 27.02.2013 | Vložil: webmaster
Doporučuji využít naší Chovatelské burzy.
Jinak uvažujeme pro podobné potřeby o zveřejnění adresáře chovatelů plymutek v ČR na našich webových stránkách. Vzhledem k Zákonu o ochraně osobních údajů však potřebujeme jejich souhlas, o jehož získání se pokusíme na letošní výroční členské schůzi.
poděkování
Datum: 19.12.2012 | Vložil: Josef Maryška
Děkuji vám za velice dobře vedené webové stránky,kde se jako chovatel (i když ne právě plymutek) dovídám hodně zajímavého a poučného.Přeji Vám hodně elánu a zdraví i v příštím roce.Maryška
Re: poděkování
Datum: 21.12.2012 | Vložil: webmaster
Děkuji jménem všech spolupracovníků i jménem svým, pane Maryško, a přeji i Vám vše nejlepší. J. Honzík