Druhé občanství a rezidentura investicemi! Krátké termíny, oficiální programy, kompletní servis. Grenada, Malta, Portugalsko, Vanuatu, USA atd.
Prostě jdi na <a href=right-invest.com>right-invest.com</a>!
Těšíme se na Vaše názory a náměty:
Druhé občanství a rezidentura investicemi!
Datum: 06.12.2019 | Vložil: Sergtem
Can you help me translate
Datum: 03.12.2019 | Vložil: rardEleli
i am from Italy hello. Can you help me translate? /rardor
Как разобраться с глюком (УКП-66, UKP-66)
Datum: 03.12.2019 | Vložil: DarioIderb
Здравствуйте. Будет ли совместим домофон без трубки с нашим блоком вызова? Фото ниже
Сорокина Екатерина Александровна взяточница на работе
Datum: 26.11.2019 | Vložil: Larryexape
Нелегка жизнь слушателей кафедры «Техносферная безопасность» МИИТ! Экзамены и зачеты сдаются только через личную кассу к.н. Сорокиной Екатерины Александровны.
К.н. Сорокина Екатерина Александровна чувствует свою безнаказанность, т.к. пользуется протекторатом зав.кафа - Аксенова В.А.
Začátečnická otázka
Datum: 08.09.2019 | Vložil: Radka
Pěkně prosím o zodpovězení (pro Vás jistě poněkud úsměvné) otázky...
Jsem slepičí greenhorn - chtěla bych si na jaře pořídit užitkový chov (myšleno spíš "radostný" - máme zahradu, milujeme zvířata a jsme připraveni se postarat o slepice, byť zatím žádné nemáme) cca 10ti plymutek a přes zimu pečlivě nastudovat vše potřebné z literatury a internetu... Myslíte, že je vhodné, abych si na jaře pořídila různé barevné varianty kuřiček jednoho plemene, nebo je vhodnější, abych si pořídila např. "pouze" bílé plymutky, které mívají vysokou snášku? Nebyl by tu někdo ochotný, za kým by bylo možné dojet a prohlédnout si jeho chov, abych předešla začátečnickým chybám?? Nebylo by možné zde sehnat někoho, kdo by mi na jaře prodal zdravé kuřičky plymutek???
Děkuji za příp. odpověď a přeji mnoho chovatelských úspěchů!
r.
Re: Začátečnická otázka
Datum: 14.11.2019 | Vložil: webmaster
Dobrý den,
omlouváme se za prodlevu, ale tuto rubriku nám napadli hackeři a vy jste se nám ztratila v jejich textech...
Doporučuji se podívat na Seznam členů v rubrice O nás a najít si tam někoho, kdo je od vás blízko. Přeji hodně zdaru! :-)
Re: Re: Začátečnická otázka
Datum: 15.11.2019 | Vložil: Radka
Dobrý večer - děkuji, už jsem si poradila a využila Vašich uveřejněných kontaktů. Těším se na jaro a na kuřátka! Mějte se hezky...
závidím
Datum: 08.04.2019 | Vložil: Krámský
Závidím plymutkářům výročku s tou účastí a těch trofejí!!! I ty fotky,co jich máte ještě ten den!Asi jsem zvolil špatný plemeno.Schází se nás pět a půl a pomalu vymíráme.Po plymutkách pokukuju už dlouho.Nejenom kvůli těm schůzím,ale je to i krásná a užitková slepice!
Re: závidím
Datum: 11.04.2019 | Vložil: místopředseda klubu
Děkujeme za uznání,stále je co zlepšovat,jak na naších schůzí, tak v našem krásném plemeni. Vše rovněž záleží na vůdčí osobnosti a tu již čtvrt století máme a jsme rádi.
plymutka žíhaná
Datum: 15.07.2018 | Vložil: Jindra
Dobrý den, můžete mi zaslat kontakty na chovatele plymutek žíhaných v okolí Milevska? Děkuji ikabodyguard@seznam.cz